October 31, 2013

Make-up pouch aneb tastickovani me bavi...

Mam ted rozesitych nekolik projektu najednou, normalne se to u me nestava, vetsinou se drzim zpatky a kdyz neco zacnu tak to dokoncim a pak zacnu dalsi...
Mam rozesitou sadu polstaru do obyvaku a zbylo mi par Hexagonu a tak me napadlo je rucne naaplikovat na tasticku. Tastickovani me opravdu bavi, neni jich nikdy dost, jsou skvele jako darek a navic prakticke...

I have few projects going on at the moment. Normally when I start something I like to finish it before I start another one. I am working on my new set of pillows for living room and was using these 1.5" hexagons. I had few of them left so I got idea to put them on my favorite project to do - make up pouch. They are fun to make and I love them because they are practical and perfect if you need a small gift.  


Sovickovou jsem sila pro znamou na prani. 
This one I made on request.


A tyto dve byly darek pro kamaradky :)
And these 2 were a gift for friends of mine :)


A jak jste na tom vy? Mate rozdelanych nekolik veci najednou nebo zustavate u jedne?
Mejte se krasne.
Hanka

3 comments:

  1. Paaani Hanko jedna krajšia ako druha...a aj ja som niekedy nič nezačala nové pokiaľ som mala niečo rozrobene, no teraz už to tak nieje. Asi preto lebo starnem a neviem si zapamätať toľko veci čo ešte chcem spraviť a tak rozrobím a keď zbadam niečo zaujímave tak začnem nove. Potom raz za čas podokončujem a mam veľa veci naraz :-)) Krásne dni prajem.

    ReplyDelete
  2. To u mě je několik rozdělaných projektů normální stav:-)))
    Máš je pěkné!
    Ajka

    ReplyDelete
  3. Hani, krásné taštičky a skvělý tip na dárek! Nejvíc mi učarovala hned ta první, s hexagony :-) Ty mi vůbec v poslední době hodně učarovaly :-))) A u mě je to jasné - hodně rozdělaných projektů je nejen normální stav, ale především stav nutný. U jedné věci bych se brzy nudila :-))

    ReplyDelete

Dekuji Vam vsem, za vase mile komentare, vzdycky me potesi :)

Thank you so much for taking the time to comment. Your comments are always appreciate it :)